+316 10686515 info@boomingmarketing.nl

Hi, nice to meet you!

Om fijn te kunnen samenwerken is het belangrijk om met iemand een klik te hebben. Daarom vertel ik jou hier open en eerlijk wie ik ben en waarom Booming Marketing mijn passie is.

Deze blondine hiernaast dat ben ik. Mijn naam is Iboya. HUH.. WHAT? Ja, dat hoor ik vaker. Gelukkig luister ik ook naar de naam Bo. Een stuk makkelijker toch ;)?

Hi, nice to meet you!

Deze blondine hiernaast dat ben ik. Mijn naam is Iboya. HUH.. WHAT? Ja, dat hoor ik vaker. Gelukkig luister ik ook naar de naam Bo. Een stuk makkelijker toch ;)?

My story

Na 6 jaar lang studeren, eerst HBO Small Business and Retail Management en daarna Master Marketing Management, rondde ik mijn Master af en mocht ik mijzelf vanaf toen Master of Science noemen (chique hΓ¨ :P). Ik besloot vervolgens van mijn vrijheid te gaan genieten en reisde af naar Thailand. Een maand lang hield ik mezelf de volgende vraag voor: “WAT NU?”. Een echte hersenkraker kan ik je vertellen, maar piekerend op zo’n mooi plekje als hier in Bangkok is lang zo erg nog niet. Eigenlijk zat ik met twee opties, één; solliciteren bij een inspirerend bedrijf, of twee; dat inspirerende bedrijf zelf starten. Stiekem wist ik het al, maar ken je die vervelende stemmetjes in je hoofd?

“The most magical things happen
when you step out of your comfort zone”

Die stemmetjes verdwenen langzaam met het lezen van het boek “Babe, you got this” (een echte aanrader voor ambitionista’s en girlbosses). Bij terugkomst in het koude Nederland dacht ik: “F*ck it, ik ga ervoor!”. Ik trok mijn stoute schoenen aan en ging naar de Kamer van Koophandel. En zo werd ik begin 2019 ondernemer van mijn eigen inspirerende bedrijf “Booming Marketing”.

Marketingpassie

Marketing is het leukste vak wat er is! Van in het hoofd kruipen van je ideale klant en creatieve campagnes bedenken tot aan het analyseren van conversies, websitebezoeken en click-through-rates, ik kan er helemaal in op gaan. Dit maakt marketing tegelijkertijd ook een heel afwisselend vak, waardoor het altijd uitdagend en interessant blijft.

Ik krijg energie van brainstorm sessies, fijne samenwerkingen, uitdagende projecten en natuurlijk stijgende resultaten. Daarnaast help ik ook graag anderen om wijs te worden in de social media jungle en zo ijzersterke social kanalen neer te zetten.

And what is your story?

Ok, genoeg over mij. Ik ben namelijk ook heel benieuwd naar jou! Ben je zelf ondernemer of werk je voor een bedrijf? Heb je geen flauw benul wat je aan het doen bent op social media of gaat het je juist heel goed af? Wat zijn jouw struggles en je expertises? Kortom: wie ben jij?

Ik luister graag naar jouw verhaal! Zin om een kopje thee te drinken?

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Veel plezier met je download!