+316 10686515 info@boomingmarketing.nl

“Vol enthousiasme en met een frisse blik maak ik jouw social media booming”

Waarom Booming Marketing?

HELP, GIVE ME A SOCIAL BOOST!

Social media is booming! Steeds meer bedrijven gebruiken het als platform om meer bekendheid te krijgen en hun product of dienst te promoten. Toch is dit niet zo makkelijk en lukt het veel bedrijven niet om social media onder de knie te krijgen. Herken jij jezelf in één van de volgende punten?

Je bent super druk met je bedrijf en je hebt geen idee waar je de tijd vandaan moet halen om ook nog social media te beheren

Het is tijd om online marketing naar een next-level te brengen, maar je weet niet waar je moet beginnen

Een social media marketeer in dienst nemen is te duur en je zoekt naar een alternatief

Het beheren van je kanalen vind je niet leuk om te doen en het geeft je veel stress en kopzorgen

Je wilt meer verkeer op je website en zoekt naar een passende digitale strategie

Adverteren op social media lukt niet en je gooit daardoor geld weg

Social Media is onmisbaar

Social media kan een doolhof zijn als je het niet regelmatig gebruikt of er geen verstand van hebt. Dat is begrijpelijk want social media is een vak apart. De kanalen veranderen continue net zoals de tools en de algoritmes.

Het is een uitdaging om dit als ondernemer zelf bij te houden. Deze tijd stop je waarschijnlijk liever in je bedrijf. Social media maar laten gaan dan? No Way! Social media is een dusdanig belangrijk kanaal dat veel voor je bedrijf kan betekenen zoals het bouwen aan je imago, het promoten van je producten of diensten en het creëren van fans. die je niet kunt laten liggen. En dit allemaal tegen relatief lage kosten. En ik weet hoe!

Van volgers naar klanten

Je social media kanalen zien er mooi uit, maar je webdesign kan wel een update gebruiken? Het is belangrijk om online één uitstraling te creeëren, zodat het duidelijk is waar jouw bedrijf voor staat. Een websitebezoeker moet in één oogopslag kunnen zien wat jouw bedrijf doet en wat haar onderscheidt. Als de website niet up-to-date is dan is de kans groot dat je volgers (lees: potentiële klanten) die zojuist hebben doorgeklikt weer weg klikken. Super zonde! Daarom legt Booming Marketing jouw website onder de loep en zorgen we ervoor dat we van je volgers klanten maken. 

 

NO STRESS!   Booming Marketing helpt!

Booming Marketing is gespecialiseerd in social media beheer, social advertising,  content creatie en webdesign. Op basis van de visie van jouw bedrijf stel ik een social strategie op. Wie wil je bereiken? Wat wil je bereiken? Wanneer wil je dat bereiken? Vervolgens ga ik een strategie voor je uitstippelen HOE we dit gaan bereiken. En maak je geen zorgen, ook de uitvoering neem ik geheel onder mijn hoede. Zo ben jij totaal ontzorgd, kun jij je focussen op je business en zorg ik dat jouw online doelstellingen worden behaald.

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Veel plezier met je download!