+316 10686515 info@boomingmarketing.nl

CONTENT CREATIE

Je social media kanaal is hét visitekaartje van je bedrijf. In één oogopslag kunnen bezoekers (lees: potentiële klanten) zien waar jouw bedrijf voor staat en wat je doet. Het is een ideaal medium om aan je merk te bouwen en van je volgers fans te maken. Maar hoe val je op tussen alle perfecte foto’s van azuurblauwe zeeën, sixpacks en gerechten waar het water je van in de mond loopt? Social media gebruikers scrollen namelijk als een gek door hun overzichten en feeds heen en lezen pas verder als iets er écht uit springt. Daarom is het belangrijk om aansprekende foto’s en visuals op social media te plaatsen.

 

Voordelen van content creatie

R

Altijd spetterende foto's

R

Sfeerimpressie van uw merk of bedrijf

R

Stijgend aantal volgers

R

Nooit een tekort aan content

Voordelen van content creatie

R

Altijd spetterende foto's

R

Sfeerimpressie van uw merk of bedrijf

R

Stijgend aantal volgers

R

Nooit een tekort aan content

Hoe spatten jouw foto’s van het scherm?

Om te kunnen opvallen tussen alle foto’s die langs komen op social media is het belangrijk om voor jezelf te bedenken wat jouw bedrijf moet uitstralen. Je wilt namelijk zoveel mogelijk eenheid creëren, zodat een bezoeker in één keer ziet en voelt waar jouw bedrijf voor staat.

Voordat je foto’s gaat schieten is het verstandig om al wat beelden te verzamelen van Google of Pinterest, zodat je een idee krijgt wat voor een plaatjes je wilt gaan maken. Het is overigens geen must om een camera aan te schaffen. Je kunt tegenwoordig met een goede smartphone en een nabewerkingsprogramma al hele mooie foto’s maken (ook foto’s van bekende influencers zijn vaak met een telefoon gemaakt). Maar eerlijk is eerlijk, over het algemeen maak je toch de mooiste foto’s met een professionele camera.

Grafisch design

Naast het gebruik van foto’s die jouw verhaal vertellen, is het ook aan te raden om banners en visuals op social media te plaatsen die passen bij jouw huisstijl.

Dankzij een nauwe samenwerking met een professioneel grafisch designer, kunnen wij een social media design pakket samenstellen dat helemaal past bij de look-and-feel van jouw bedrijf. Zo ben je verzekerd van één uitstraling op al je social media kanalen. 
Daarnaast is het ook mogelijk om je nieuwe logo of totale huisstijl te laten ontwerpen. 

Voorbeelden van grafisch design op social media:

  • Facebook pagina omslag
  • Facebook evenement omslag
  • Instagram story format
  • Instagram bericht format (bijv. voor quotes of tips)
  • Instagram highlights
  • Linkedin banner

IK HELP JOU BIJ CONTENT CREATIE

Is content creatie niet aan jouw besteed? Is het niet jouw ding of heb je er gewoon geen tijd voor? Ik help je graag! We kijken samen naar het imago van jouw bedrijf en wat jij wilt uitstralen naar je volgers (en fans). Vervolgens regel ik de rest, zodat jij altijd voldoende spetterende content ter beschikking hebt. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Maak vrijblijvend een afspraak!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Veel plezier met je download!